• стив џобс

Црната ролка: скромна владетелка на стилот со векови

Постојат парчиња облека кои никогаш нема да излезат од мода. Ќе се одолговлекува со децении, понекогаш и со векови, можеби ќе ја смени основната намена, но на некој магичен начин ќе остане непоправливо актуелено. Едно од овие парчиња е дефинитивно црната ролкна. Кога мислиме на црната ролка денес, веројатно мислиме на Одри Хепберн или на …

Црната ролка: скромна владетелка на стилот со векови Read More »