• стенд ап

Приказни кои ќе ве насмеат: Маријан Ѓорѓиевски за неговата баба-цимер во „Еден на Еден“ (ВИДЕО)

Како изгледа тоа кога стендап се прави на пазар, меѓу тезги, или пак на пауза на турнир на мал фудбал, знае стендап комичарот Маријан Ѓорѓиевски. Маријан ќе биде гостин во новата Еден на Еден кај Жаре, во недела од 18.30 на Канал 5. Оваа емисија е снимена во студио, уште пред да започне пандемијата поради …

Приказни кои ќе ве насмеат: Маријан Ѓорѓиевски за неговата баба-цимер во „Еден на Еден“ (ВИДЕО) Read More »