• стара

ВИДЕО | Стара камп приколка од 20 квадрати ја претвориле во сопствен дом: Со добра организација сè е возможно!

Хилда и Михаел успеале во 20 квадрати да го спакуваат сето она што им е потребно за животот. Тие се чист доказ дека со малку фантазија и со добра организација сè е возможно. Од стариот кампер тие направиле дом од соништата во кој сега живеат. Тој има дури две нивоа, а целиот мебел е практичен …

ВИДЕО | Стара камп приколка од 20 квадрати ја претвориле во сопствен дом: Со добра организација сè е возможно! Read More »