• стана

ФОТО | Црн Дрим во Струга стана син

Општина Струга, на нејзиниот фејсбук-профил објави дека утре, на Денот на езерото, ќе го инаугурира проектот за осветлување на реката Црн Дрим. „Благодарение за реализацијата на проектот за осветлување на коритото на реката Црн Дрим. Исполнувајќи ги сите архитектонски барања, осветлувањето на коритото се реализира во согласност со регулативата за нормативно технички стандарди. Проектот вклучува …

ФОТО | Црн Дрим во Струга стана син Read More »