• стампедо

ВИДЕО I Љубов во доба на вакцинација: Дедо си ја изгуби бабата во стампедо за ваучерите од 3.000 динари

Огромните гужви во трговскиот центар Ушче почнаа уште пред отварањето на трговскиот центар Ушче, каде што граѓаните на Србија дојдоа  да се вакцинираат против корона. Покра вакцината сите чекаа и бидат меѓу првите 100 за да добијат ваучер во износ од 3.000 динари. Вниманието го привлекол средовечен брачен пар, кои за време на движењето по …

ВИДЕО I Љубов во доба на вакцинација: Дедо си ја изгуби бабата во стампедо за ваучерите од 3.000 динари Read More »