20 C
Скопје

Tag : спонзоруша

Забава Магазин

Се фалеше дека знае како да „улови“ старец и да му го испразни новчаникот: Хана ја следат 500.000 Балканци, а нејзиното минато не може да се избрише! (ФОТО)

Васко Спасоски
Регионалната инфлуенсерка Хана Хаџиавдагиќ Табаковиќ денеска е една од најплатените во својата област, а само на социјалните мрежи ја следат повеќе од 500.000 следбеници. На...
Жена Магазин

ПМС: Венера е насекаде, и права спонзоруша е

Јасмина Кантарџиева Димков
Симболите на „родовиот идентитет“, Венера и Марс, кои вообичаено се користат за означување на полот се дел од системот на универзални симболи, широко распространети и...