• сплит

ФОТО | Пример како Балканец реновира тераса: Урнебесната фотографија го насмеа целиот регион

Балкан и сѐ е можно. Балканците се познати по оригиналните, а неретко и луцидни идеи. Една таква идеја можеме да видиме на урнебесната фотографија од Сплит, Хрватска, која стана хит на социјалните мрежи. На фејсбук-страницата „Squatting Slavs In Tracksuits“ која ја следат повеќе 1,2 милиони луѓе, е објавена интересна фотографија од Сплит која веднаш добила …

ФОТО | Пример како Балканец реновира тераса: Урнебесната фотографија го насмеа целиот регион Read More »