• советници

Максим Димитриевски ја објави листата на кандидати за советници: Победуваме на 17ти октомври

 Максим Димитриевски градоначалникот на Куманово на претстојните локални избори ќе настапи како независен кандидат на иницијативата „За наше Куманово“ . Тој на својот фејсбук профил ја соопшти листата кандидати за советници. Носител на листата е Ивана Ѓорѓиевска – Филолог по општа и компаративна книжевност и македонски јазик. – Чест ми е да ве информирам дека …

Максим Димитриевски ја објави листата на кандидати за советници: Победуваме на 17ти октомври Read More »