• смртна закана

Обвинителот Јовески преку писмо добил смртна закана: Нема да ме заплашат!

Јавниот обвинител, Љубомир Јовески, вчера преку писмо добил смртна закана доколку не биде запрена постапка за еден конкретен предмет. Информацијата што вчера ја објави „А1 он“, Јовески ја потврди во разговор за ДВ. Писмото стигнала до Јовески од Битола, а било адресирано лично до него. Тој не ја објасни подетално содржината и предметот за кој …

Обвинителот Јовески преку писмо добил смртна закана: Нема да ме заплашат! Read More »