• смеат

Пијаните Руси нема да смеат да шетаат кучиња

Руската влада го одобри предлог законот со кој се менуваат правилата за одговорно постапување на животните. Планот е да се воведат нови правила во рамките на законот и да се забрани шетање на кучиња од страна на пијани луѓе и деца на возраст под 14 години. Предлогот на членовите на Советот на Федерацијата е да …

Пијаните Руси нема да смеат да шетаат кучиња Read More »