Tag : скалпот

Еспресо Убавина

ДАМИ, ОБРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: Опасно е да ставате парфем на овој дел од телото!

Слободен печат
Парфемите содржат високи количини на алкохол кој штетно делува на косата, поточно ја суши. Дури и од едно или две прскања можат да бидат видливи...
Еспресо Убавина

Исчистете ги запушените пори на скалпот и моментално забрзајте го растот на косата (РЕЦЕПТ)

Слободен печат
Речиси секоја жена има утрински и вечерен ритуал за чистење на лицето, но колку од нас некогаш се сетиле да ја исчистат кожата на главата?...