• скалп

Арганово масло: За здрава коса и скалп

Аргановото масло е едно од многуте масла за косата кое може да го спречи паѓањето на косата, да го подобри квалитетот и здравјето на косата и да го подобри растот на косата како за мажите, така и за жените. Едноставен третман три пати во неделата може да ви помогне да наоѓате помалку влакна во мијалникот, …

Арганово масло: За здрава коса и скалп Read More »