• штитеничка

Претепано и силувано петнаесегодишно девојче од дом за деца без родители

Петнаесетгодишното девојче штитеничка на дом за деца без родители, во саботата е оддалечена од зградата кадешто е згрижена. Во полициската станица во Центар стигнала пријава дека девојчето е исчезнато, објавува Телма. Неколку часа подоцна, таа била во Велес, заедно со поголема група велешани со коишто таа се познавала. Била истепана, сексуално злоставувана и веднаш однесена …

Претепано и силувано петнаесегодишно девојче од дом за деца без родители Read More »