• штикли

Не смеете да ја поминете летната сезона без овие сандали: Трендот од 90-те се враќа на сцена! (ФОТО)

Стигнаа топлите денови, а летото се повеќе ни се приближува. Време е да зборуваме за трендовите во претстоечката сезона. Што се однесува до чевлите, во тренд ќе бидат сандалите кои ги одбележаа 90-те години на минатиот век. Папуча-сандалите со правоаголен врв и средно висока штикла, како оние на Кери Бредшо, ќе ја освојат модната сцена. …

Не смеете да ја поминете летната сезона без овие сандали: Трендот од 90-те се враќа на сцена! (ФОТО) Read More »