• школа

Јанша на Школата за млади лидери: Лидери можат да бидат тие кои не се фиксирани на политичка позиција, но имаат визија

Почна 11. Школа за млади лидери на поранешниот претседател Ѓорге Иванов, која по прв пат се организира онлајн. Школата за млади лидери ќе се одржи во текот на овој и следните два викенди во декември на темата „Лидерството во услови на глобални кризи”. Оваа година, како што соопштија од кабинетот на Иванов, околу 40 учесници …

Јанша на Школата за млади лидери: Лидери можат да бидат тие кои не се фиксирани на политичка позиција, но имаат визија Read More »