• шерон

Актерот Џејмс Вудс (74) се вери со 42 години помладата Сара: Сите се смеат поради честитката која му ја упати Шерон Стоун!

Изгледа дека оваа приказна многу му се допадна на Холивуд… Актерот Џејмс Вудс (74) е во центарот на вниманието поради веридбата со Сара Милер (32) која е цели 42 години помлада од него. Писателката му кажа „да“ на постариот актер кој на Холивуд му е добро познат по заљубувањето во помладите девојки. Актерот среќните вести …

Актерот Џејмс Вудс (74) се вери со 42 години помладата Сара: Сите се смеат поради честитката која му ја упати Шерон Стоун! Read More »