• шелтер центар

СТОРИЈА Живот во шелтер центар: Наместо како жртва, се чувствував како криминалец

Избегав од дома за да си го спасам животот и завршив во шелтер центар каде што се чувствував како криминалец, а не како жртва. Немав пристап до телефон, ниту до интернет, бев под постојан видео надзор, а шелтер центарот не смеев да го напуштам. Вака ја почнува приказната за својата тажна животна судбина нашата соговорничка …

СТОРИЈА Живот во шелтер центар: Наместо како жртва, се чувствував како криминалец Read More »