Tag : сфр југославија

Спорт Фудбал

Звонимир Бобан: Регионалната лига е утопија

Слободен печат
Во полседните неколку години постојано низ медиумите се појавува информација за формирање на регионална фудбалска лига во која учество би земале екипите од поранешната СФР...