• Sergej Reinvented

ВИДЕО | Сергеј со брутална рецензија за Скопје Фешн Фестивал: Моден фестивал во ходник пред вратите за евакуација?

Модниот фестивал во Скопје дојде на ред да биде прокоментиран во најновото издание на Sergej Reinvented. Како и секогаш – Сергеј е брутално искрен околу организацијата и генералниот изглед на овогодинешниот фестивал и во оваа емисија искоментира за неколку од дизајнерите кои претставија свои колекции. Гостите на фестивалот добија свое време во емисијата – едни …

ВИДЕО | Сергеј со брутална рецензија за Скопје Фешн Фестивал: Моден фестивал во ходник пред вратите за евакуација? Read More »