Tag : сензорна соба

Вести Скопје

Сензорна соба за деца со аутизам, ќе биде отворена во градинката „11 Октомври“ во Радишани

Слободен печат
Градинката „11 Октомври“ во населбата Радишани ќе добие сензорна соба. Во собата ќе се третираат деца со развојни нарушувања и аутизам, а со нив ќе...