Деми Мур сè уште влече трауми од „валканите нешта“ на кои ја принудувал поранешниот сопруг Ештон Кучер

Актерката Деми Мур (57) со колегата и поранешен сопруг Ештон Кучер (42) беше во брак од 2005-та до 2013-та година. После разводот, како што тогаш се пишуваше, тој заминал на планина со цел да се избори со емотивната драма. Наводно една недела бил оддалечен од сите, но актерката сега напоменува дека сепак таа е личноста …

Деми Мур сè уште влече трауми од „валканите нешта“ на кои ја принудувал поранешниот сопруг Ештон Кучер Read More »