4 C
Скопје

Tag : санкција

Вести Македонија

173 санкционирани возачи во Скопје,28 за брзо возење, 20 за користење мобилен

Слободен печат
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (04.03.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопјеизречени се...
Вести Македонија

636 санкции за неносење маска

Слободен печат
Во текот на изминатото деноноќие (03/04.03.2021) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 636...
Вести Македонија

Отстранети 162 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје

Слободен печат
Во текот на изминатата недела со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 162 возила од јавните површини во Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и...
Вести Македонија

245 санкционирани возачи во Скопје, 39 за брзо возење, 35 без возачка

Слободен печат
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (03.03.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје...
Вести Македонија

183 санкционирани возачи во Скопје, 29 за брзо возење, 30 санкции за пешаците

Слободен печат
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (02.03.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје...
Вести Македонија

422 санкции за неносење маска

Слободен печат
Во текот на изминатото деноноќие (01/02.03.2021) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 422...
Вести Хроника

149 санкционирани возачи во Скопје: 47 за брзо возење, седум под дејство на алкохол

Слободен печат
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.2) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје...
Вести Хроника

485 санкции за неносење маска

Слободен печат
Во текот на изминатото деноноќие (24/25.2.2021 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се...
Вести Хроника

122 санкционирани возачи во Скопје, 26 за брзо возење

Слободен печат
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.02) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје...
Вести Македонија

386 санкции за неносење маска

Слободен печат
Во текот на изминатото деноноќие (22/23.02.2021 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се...