• ружи

ГАЛЕРИЈА | Неодолива градина во центарот на Струмица: Цвеќињата се како луѓето, се чувствува кога се среќни, а кога тажни

Семејната градина на Кристина Трендова се наоѓа во центарот на Струмица, веднаш зад црквата „Свети Димитрие и Григорие“. Стара е над педесет години и доживела многу промени. Куќата е од родителите на Кристина и нејзината сестра, познатата пијанистка Даница Стојанова, а дворот е познат на многу нивни пријатели, и пријатели на нивните деца, каде што …

ГАЛЕРИЈА | Неодолива градина во центарот на Струмица: Цвеќињата се како луѓето, се чувствува кога се среќни, а кога тажни Read More »