• романија

ВИДЕО | Двегодишни близначки од Романијa загинале додека нивната мајка била во живо на Фејсбуk

Двегодишни близначки од Романија починале откако паднале од 10-тиот кат од зградата, додека нивната мајка наводно била во живо на Фејсбук, пренесува рускиот медиум Spy News. Близнаците Мојс Кристијан Петриче и Беатрис Ерик Петриче останале мртви на самото место. Тие наводно биле чувани од пријателката на нивната мајка во нивниот дом во градот Плоешти, додека …

ВИДЕО | Двегодишни близначки од Романијa загинале додека нивната мајка била во живо на Фејсбуk Read More »