Tag : роберт алаѓозовски

Вести Култура Слајдер

Алаѓозовски: Овој филм е лансиран во првата лига на светската документаристика

Слободен печат
Честитки за историскиот успех на „Медена земја“, нема потреба од рационализација на ова што се случи или не се случи, сите опции беа на маса....
Вести Македонија

Алаѓозовски: 2.899 лица со нивелацијата на работни места во културата добиваат повисока плата

Слободен печат
Како одговорна партија преку конкретни мерки и политики покажуваме што значи вистинска грижа за граѓаните. Ги унапредуваме столбовите на општеството и постојано вложуваме во подобрување...
Вести Скопје

Реконструкција на Универзална сала – Реалност или уште едно празно ветување?

Алек Стојковски
Владата пред два дена ја усвои програмата за реализација на средствата предвидени во буџетот на Министерството за култура за 2019 година. Во програмата, која е...