• режим

Посебен сообраќаен режим во Скопје поради оперативно-тактичка вежба кај амбасадата на САД

Поради одржување оперативно-тактичка вежба денеска во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим, а сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници. Оперативно-тактичката вежба ќе се одржува во периодот од 9:30 до 12 часот од страна на МВР и во координација со Амбасадата на САД. Во овој период затворени ќе бидат улиците „Лазар Личеновски” и „Самоилова” …

Посебен сообраќаен режим во Скопје поради оперативно-тактичка вежба кај амбасадата на САД Read More »