• рајнер

Патник од летот на Рајанер: Нè придружуваа воени авиони при слетувањето и полетувањето

Десет минути пред Вилнус видовме дека сменивме правец, ни рекоа дека треба принудно да слетаме во Минск во Белорусија, а за деталите ќе нè известат подоцна, изјави за грчките медиуми, еден од патниците во вчерашниот лет на Рајанер и додава дека и при слетувањето и при полетувањето, комерцијалниот лет го следеле воени авиони, јави дописничката …

Патник од летот на Рајанер: Нè придружуваа воени авиони при слетувањето и полетувањето Read More »