Tag : радовишани

Хроника

Казна од 100 дневни глоби за четворица радовишани

Основното јавно обвинителство во Радовиш денеска поднесе предлог за издавање казна против четири лица. Обвинетите​ во три одвоени случаеви постапиле спротивно на Одлуката на Владата...