Tag : психо

Култура Магазин слајдер

Шеесет години „Психо“ – ултимативниот хорор

Слободен печат
„Публиката дотогаш не видела нешто слично – огромен шок од убиството на главниот лик и тотално чувство на дезориентација“, стои во сите новинарски, критичарски и...