• Први мај

1 Maj не може да се замисли без скара: Шест совети како плескавиците и колбасите да ви бидат сочни, а не изгорени!

Празнувањето на 1 Мај не може да се замисли без скара. Иако оние што се на велигденски пост, денеска ќе го прослават Денот на трудот со посна трпеза, сепак, веќе утре и тие можат да си приредат месна гозба.  Ова се најдобрите совети од професионалните готвачи! Загревање на скарата Скарата, апсолутно, мора да биде добро …

1 Maj не може да се замисли без скара: Шест совети како плескавиците и колбасите да ви бидат сочни, а не изгорени! Read More »