• проверка

Нова функција на УЈП преку е-ПДД за „МојДДВ“: Граѓаните ќе можат да вршат проверка на исплатата на повратот на средства

Управата за јавни приходи (УЈП) на електронската платформа е-ПДД постави нова функционалност за граѓаните кои скенираат фискални сметки преку апликацијата Мој ДДВ, информираат од УЈП. Појаснуваат дека секој граѓанин, со најава на својот профил на е-ПДД, има можност во новото прозорче ,,МОЈ ДДВ – До каде е исплатата на повратот“ да изврши увид во состојбата …

Нова функција на УЈП преку е-ПДД за „МојДДВ“: Граѓаните ќе можат да вршат проверка на исплатата на повратот на средства Read More »