Tag : привлекуваат

Магазин Магазин слајдер Семејство

Никогаш не ги чувајте под креветот – Овие работи привлекуваат лоша енергија, беда и несреќа!

Слободен Печат
Заговорниците на фенг шуи веруваат дека сè со себе носи одредена енергија. Местото на кое ќе ги ставите предметите исто така е важно, бидејќи може...
Магазин Семејство

20 работи кои привлекуваат СРЕЌА и 10 работи кои привлекуваат НЕСРЕЌА во домот (ФОТО)

Слободен печат
Исполнете го својот дом со позитивна енергија бидејќи врз добар темел се гради среќата… Ако вашата куќа е извор на среќа и благосостојба, не морате...