• принцезата дијана

ФОТО | Го качиле на кутија за да биде повисок од принцезата Дијана: Колку е висок принцот Чарлс?

Принцезата Дијана и принцот Чарлс биле со иста висина. Меѓутоа, ако погледнете некои вообичаени фотографии, ќе забележите дека тој е секогаш изгледа како да е многу повисок од неа. Портпарол на Бакингемската палата за Њујорк Тајмс во јули 1981 година изјави дека Дијана била висока 177,8 см, а принцот висок 180 см. Сепак, на фотографиите …

ФОТО | Го качиле на кутија за да биде повисок од принцезата Дијана: Колку е висок принцот Чарлс? Read More »