• пријателка

Пријателката на Матеј низ солзи ја опиша својата болка: Жал ми е што не му кренав кога ме побара

„Жал ми е што не му вратив, тоа најмногу ме боли…“ Ова се првите зборови на Маја С. од Сплит, која Матеј Периш се обидел да ја контактира на кобната вечер, само неколку часа пред да исчезне. Да потсетиме, Периш таа вечер додека вечерал со пријателите во ресторан во Бетон Хол, на Инстаграм видел дека …

Пријателката на Матеј низ солзи ја опиша својата болка: Жал ми е што не му кренав кога ме побара Read More »