• пријател

Три работи кои им пречат на кучињата, а ние упорно ги правиме

Сопствениците на кучиња сакаат се најдобро за своите миленици. За жал, многу сопственици несвесно ги изложуваат своите кучиња, речиси секојдневно, на ситуации кои не се баш пријатни за вашиот миленик. На пример, не треба секогаш да го сметате за добар знак дека кучето ги затвора очите кога ќе го потчукнете по главата. Тоа не е …

Три работи кои им пречат на кучињата, а ние упорно ги правиме Read More »