• причината

Потврдена причината за смртта на принцот Филип

Речиси еден месец од смртта потврдено е од што почина принцот Филип, сопругот на британската кралица Елизабета… 99-годишниот принц починал од старост, потврдија лекарите, а пренесува „The Telegraph“. Смртниот лист го потпишал Сер Хув Томас, раководител на Кралската медицинска служба. Изразот „старост“ во Велика Британија е прифатлив како причина за смрт доколку пациентот е постар …

Потврдена причината за смртта на принцот Филип Read More »