• прекрасни

ФОТО | Имате прекрасни чинии кои само собираат прашина? Искористете ги и разубавте си го домот!

Последен тренд кога станува збор за уредување на домот се прекрасните чинии закачени на ѕидовите. Освен што му даваат доза на боја и текстура на вашиот ѕид, тие изгледаат многу оригинално и буквално му ставаат печат на уредувањето. За време на пандемијата сите станавме посвесни за сопствениот дом, како од функционална, така и од естетка …

ФОТО | Имате прекрасни чинии кои само собираат прашина? Искористете ги и разубавте си го домот! Read More »