• посвети

Камерон Дијаз за напуштањето на глумата: Тоа беше мојата најдобра одлука!

Камерон Дијаз глумеше во бројни познати филмови, а последната своја улога ја одигра во 2014 година во адаптацијата на мјузиклот „Annie“. Во неодамнешното интервју за „Yahoo Finance“ во кое го промовираше својот бренд на вино „Avaline“, Дијаз повторно проговори за тоа зошто земала пауза од глумата. „Едноставно сум на друго место во животот сега“, изјави …

Камерон Дијаз за напуштањето на глумата: Тоа беше мојата најдобра одлука! Read More »