• покаже

Внимание: Никогаш не оставајте шише со вода во автомобилот! Ова видео ќе ви покаже што може да се случи!

Во овие жешки денови преплавени сме со советите како мора да внесуваме доволно течности и да бидеме хидрирани. Шишенцата со вода вообичаено ги носиме секаде со нас, а понекогаш ги забораваме и во автомобилот, целосно несвесни дека на тој начин може да предизвикаме голема штета, односно пожар. Имено, силната сончева светлина која поминува низ шишето …

Внимание: Никогаш не оставајте шише со вода во автомобилот! Ова видео ќе ви покаже што може да се случи! Read More »