• погрешно

ВИДЕО: И вбризгале ботокс на погрешно место и во голема количина, сега со прамен од косата мора да го крие лицето

Витни Буха од Чикаго на социјалните мрежи ја покажа деформацијата по примањето на поголема доза ботокс. Таа ќе мора да почека неколку недели или месеци пред нејзините очи да се вратат во нормала. Витни Буха на своите следбеници на Инстаграм им откри дека и вбризгале ботокс на погрешно место и во преголема количина. Иако во видео …

ВИДЕО: И вбризгале ботокс на погрешно место и во голема количина, сега со прамен од косата мора да го крие лицето Read More »