• плоштад

Започна да се гради нов зелен плоштад и парк од 5.000 квадратни метри во населбата Ченто

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, заедно со градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ангеле Сотировски, извршија увид во започнувањето на изградбата на нов зелен плоштад и парк во населбата Ченто во општина Гази Баба. Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска истакна дека согласно програмата за модерно …

Започна да се гради нов зелен плоштад и парк од 5.000 квадратни метри во населбата Ченто Read More »