Tag : плачење

Магазин Магазин слајдер Семејство

Како да го научите вашето дете да не плаче без причина

Слободен Печат
Децата кои постојано плачат, можат да бидат голем проблем за родителите. Меѓутоа, можеби вашето дете не знае доволно зборови да каже за да опише како...
Забава Магазин Магазин слајдер

Причини зошто плачењето е добро за нашето тело и напиот ум!

Слободен Печат
Многумина солзите ги сметаат како знак на слабост и ретко си дозволуваат да плачат. Меѓутоа, бројни студии покажуваат дека плачењето само ја зајакнува самодовербата, ги...
Здравје Магазин

Зошто солзите се лек и зошто плачењето е добро за вас?

Слободен печат
Многумина созите ги сметаат за слабост или нешто лошо. Солзите всушност се лек. Служат за да го опуштиме притисокот што ги чувствуваме. Тие служат за...