• Пиштол

Маж со пиштол упаднал во бродска компанија во Атина, пукал кон вработените и се затворил во објектот

Вооружен поранешен вработен упаднал претпладнево во бродска компанија во јужниот дел на Атина и почнал да пука, по што се затворил во внатрешноста на објектот, а според првичните неофицијални информации, веројатно едно лице е убиено, а двајца се повредени. Со оглед на тоа дека акцијата е во тек, засега не постојат официјални информации за инцидентот. …

Маж со пиштол упаднал во бродска компанија во Атина, пукал кон вработените и се затворил во објектот Read More »