• педијатар

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Д-р Тренчева: За неколку години ќе нема педијатри во примарното здравство

Преполни амбуланти со болни деца, високи темепаратури, болка во грло. Несекојдневно и чудно за ова време од годината. Која е причината и зошто се јавува одговор побаравме од педијатар д-р Митка Тренчева од приватната здравствена установа Д-р „Митка Тренчева“. Докторката за Утрински печат на Слободна ТВ потврдува дека е чудно што сеуште во чекалните има …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Д-р Тренчева: За неколку години ќе нема педијатри во примарното здравство Read More »