• паун

Мицкоски-Паун: Власта катастрофално се справува со економската ситуација, 60.000 граѓани веќе се останати без работа

 Актуелната политичка и економска состојба и справувањето со пандемијата предизвикана од КОВИД-19 биле темите за кои денеска разговарале претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, генералниот секретар на оваа партија Ѓорѓија Сајкоски и членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Стефан Андоновски со директорот на Меѓународниот републикански институт за Македонија Овен Паун.  Мицкоски, како што соопшти Центарот за комуникации на …

Мицкоски-Паун: Власта катастрофално се справува со економската ситуација, 60.000 граѓани веќе се останати без работа Read More »