• парламентарни

За Нова алтернатива на Данела Арсовска гласале само 3.438 избирачи во цела држава

Партијата на Нова алтернатива на градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска освои само 3.438 избирачи во цела држава по обработени 99 отсто од гласачките ливчиња. Во процента Нова алтернатива освои само 0,34% од вкупниот број на гласови. Во Изборна единица 1 каде што Арсовска беше носителка, за Нова алтернатива гласале 1.571 гласач. Во Изборна единица 2, …

За Нова алтернатива на Данела Арсовска гласале само 3.438 избирачи во цела држава Read More »