• отвора

Шкотска полека ја отвора економијата

Баровите, кафулињата на отворено и рестораните од денеска се повторно отворени во Шкотска, откако беа затворени во март годинава поради епидемијата на коронавирусот. Гостите во овие угостителски објекти ќе треба да ги почитуваат мерките за физичка дистанца и да се грижат за дезинфекција, но и да остават информации со кого имале контакт за полесно да …

Шкотска полека ја отвора економијата Read More »