• осомничена

Пензионерка задави врсничка во Србија, сакала да ѝ ја земе пензијата

Драгослава Спасојевиќ (72) од српското село Кудреш е уапсена поради сомнение дека ја убила својата сосетка Драгица Михајловиќ (77). Според полицијата причина за ваквото убиство е користољубие, бидејќи жртвата имала странска пензија и била добро ситуирана, јавува Нова.рс. Српската полиција моментално испитува дали Спасојевиќ ја убила сосетката за да може полесно да ја ограби или …

Пензионерка задави врсничка во Србија, сакала да ѝ ја земе пензијата Read More »