• орце камчев

ВИДЕО | Дувњак: Во оваа држава ако имате многу пари и добар адвокатски тим, ќе ги најдат сите дупки во законот

Во последно време зачести праксата осудените на затворска казна со скопска адреса и гравитирање кон скопските затвори да бараат преместување кон внатрешноста на земјата и кон затворите од отворен тип, што пак е процедура која подразбира и промена на адресата на живеење пред почетокот на издржување на затворската казна. – Затворски туризам е повеќе крилатца …

ВИДЕО | Дувњак: Во оваа држава ако имате многу пари и добар адвокатски тим, ќе ги најдат сите дупки во законот Read More »