• опасност

Медицинска сестра предупредува: Популарните чоколадни јајца се голема опасност за децата

Ники Јуркутц, која работи како извршен директор на организацијата „Tiny Hearts Education“, предупреди за малите чоколадни јајца кои се актуелни за Велигденските празници. Имено, таа вели дека тие претставуваат опасност од задушување кај децата. Според неа, поради нивната големина и форма, можат да заглават во дишните патишта кај малите деца. Наместо тоа, Ники предлага да …

Медицинска сестра предупредува: Популарните чоколадни јајца се голема опасност за децата Read More »